God Morgon…

Kikar bara in en snabbis för att säga god morgon och visa en liten bild på mitt snabbt (och ekonomiskt) fixade vardagsrum. Framför allt så känns det mycket mysigare och allt hade jag hemma 🙂 
Jag var ju så trött på tapeten och har tjatat om att göra om men det har just ekonomiskt och även tidsmässigt inte riktigt prioriterats. Så nu hittade jag den gyllene medelvägen och lyckades både dölja de flesta gamla skruvhålen i väggen och även ta  bort lite känslan av den blanka tapeten.
I går blev det också klart att jag och Magi ska få rida i Falsterbo. Så himla galet roligt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s