Nyttigt gott

Jag fick ett ryck och skulle göra lite nyttigt snacks som jag och M kunde mumsa på när han kom hem från dagis. Tyvärr tyckte inte M det var lika mumsigt som jag gjorde trots att han älska torkade aprikoser. Men det var så gott och enkelt att jag måste tipsa om det i alla fall.
Blötlägg torkade aprikoser och tex fikon eller vad du nu gillar för frukt. Mixa sen nötter i en mixer. Jag tog mandel och cashew men det var bara vad jag hade hemma så blanda som  ni gillar. Efter det blandade jag ner den torkade frukten (utan vatten). Körde till en smet och rullade sen till bollar. Om det är för kletigt kan man ställa den i kylen en stund först. Sedan rullar man dem i önskad topping. Jag tog sesamfrön och raw kakao nibs. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s