DIY Day bricka

Nu har jag äntligen gjort det…En Day bricka look a like.  Jag har länge tittat på den fina Day brickan, men tyckt att det varit lite i dyraste laget. Sen läste jag någonstans (kommer i skrivande stund inte på vart) om en tjej som gjort en egen variant på Daybrickan och då tänkte jag att det ska jag också. Men det var väldigt längesedan och tiden rann i väg. Tills jag ramlade över ett fynd på Ikea, för 39:- inhandlades denna. Sen inhandlades sprayfärg, träkulor och superlim. Och här nedan ser ni resultatet. 
Day bricka DIY look a like

Day bricka DIY look a like

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Superfin Carro!! Nu ska jag härmas 🙂

    Gilla

  2. Mixochmax skriver:

    Tackar 🙂 ja härma på bara :))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s