Lite sömnig

Trött tröttare tröttast….Igår hade jag en väldigt trött dag, och självförvållat eftersom att jag började klippa gräset kl 22 igår kväll går jag förmodligen mot en trött dag idag också. 
Men i morgon är jag ledig och sen bär det av mot Skåneland och vackra Torekov för en mellanlandning innan Falsterbo. Jag hoppas på fint väder och lite strandhäng med liten. Även lite loppisletande och ett besök till Farmor som bor där nere. Men jag tror alltid att jag ska hinna med så mycket och sen rinner tiden i väg när man väl är på tävling.
En väldigt rolig sak är att vår terass förmodligen kommer bli klar innan vi åker ner och det är ju en stor överraskning eftersom vi planerade att göra den senare om ens i år. Men som det alltid blir i vår familj så drog det igång tidigare än planerat (till min glädje). Bilder kommer.
Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s