Sommarhälsningar

Jag tycker att det är så himla roligt att se att det faktiskt är lite folk som följer min blogg, och att den skaran faktiskt har ökat under tiden jag har skrivit. Det var ju från början bara tänkt att vara så att släkten utomlands lättare kunde följa oss och en plats att spara all inspiration för flytten till huset vi numera bor i. 
Jag har ju tjatat lite på närmast sörjande att de måste följa och kommentera på bloggen, men det roliga är ju att man kan överblicka lite hur många som följer och i alla fall klickar in.
Jag hoppas att ni fortsätter läsa och tipsa gärna om vad som är roligt att läsa om.
En jordgubbe var till er alla där ute, hoppas ni har det underbart. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s