Sakta rullar vi hem…

Efter en lång och rolig vecka så har vi börjat vår lastbilsfärd hem. Nu ska det bli väldigt skönt att komma hem även fast vi har haft det väldigt mysigt. Men  tre vuxna, ett yrväder till barn och två orastade hundar har delat lastbil i nästan 1 vecka 🙂 say no more…

Chefen har varit grym som  och vann både GP och kür. Helt suveränt tycker jag!! Mycket stolt. SuperSara har som vanligt levererat och gjort allt toppklass! Magi och jag har ju ridit den 3* gp rundan här och att bara få rida här har ju varit fantastiskt. Han har inte varit superlätt den här helgen men det har varit väldigt nyttigt och lärorikt. Igår blev han lite för nervös först men då blir han ändå rätt fin att rida på. Fick dock några i varje innan första pirruetten och då blev det 4 i protokollet 😉 men vi blev ändå sjätteplacerade så det var skoj.
Idag red vi kür och det lite spända satt tyvärr kvar men inte det poppiga. Tyvärr missade vi lite idag och det får man ju inte göra 😉 ingen placering idag, men jag kan leva länge på att Tinne gav mig en 12:a för ridningen idag 😉 Magi skrapade dock bara ihop en 6:a för behavior 😉 
Men det är så otroligt roligt att få vara med och tävla dessa klasser, att åka med Tinne på tävling och uppleva allt detta var inget jag hade kunnat förutspå när jag började på Lövsta 🙂
På morgonkvisten fick jag även ta emot ett pris för Jennie och Zircoon för bästa lilla rundan ekipage förra året. Grattis grattis! Så det var en liten update från F-bo. Kommer säkert mer 🙂

2 kommentarer Lägg till

  1. Jossan skriver:

    Grattis till er båda två! 😀

    Gilla

  2. Mix och Max skriver:

    Tackar så mycket! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s