Tillbaka till verkligheten, trötta och nöjda.

Äntligen tillbaka i Sverige. Inget internet på över en vecka men nu har verkligheten kommit i kapp.

Våran långa resa började förra söndagen. Då rullade vi sakta ner genom Sverige för att på stuteri Waldhof hämta upp Natalie, Peter och Winnie som reste med oss. Det lite uppstressande momentet på nedresan var att jag och F ganska snabbt insåg att vi hade glömt våra pass men inte fullt lika snabbt hur viktigt det faktiskt var. Men efter några stressande timmar, många telefonsamtal senare lyckades pappa hitta en gammal kollega som skulle flyga ner till Ängelholm och kunde då ta med sig passen. Phu ibland ska man ha lite flyt också!!
Resan i övrigt gick bra, vi gjorde två stopp och hann träffa F:s mormor till M:s stora glädje. Väl framme i Dover var vi alla väldigt glada att vi hade en van chaufför. Så vi rullade de sista milen på vänster sida av vägen fram till Hickstead.

Vi kom fram på tisdagen och första start gjordes på torsdagen. Lottningen till den klassen var allt annat än enkel och tillslut kom startordningen upp. Charlotte först sen jag och sist Sofie dag ett, och sen efter Vallegro och Utopia var det dags för Natalie. Vi skojade om det innan vi såg startlistan och så blev det så 🙂

Fantastiskt roligt att se Vallegro live. Intressant att se henne träna och inspirerande att se henne tävla.
Roligt var att när jag skulle gå och titta på bilderna på Magi så undrade de om jag ville se bilder på båda mina hästar…Båda? Ja Paridon Magi och Vallegro?? Haha nej det räcker med Magi. Det hade visst blivit lite fel där 😉

Magi känndes lite konstig redan första dagen jag red, och det släppte inte riktigt och på framridningen sa jag till Tinne att han inte kändes som vanligt och inne på banan fick jag mer eller mindre lyfta runt honom. Efter starten stod han bara flämtade. Hmmm inte bra, tävlingsveten fick komma och droppa honom och sen fick vi bara avvakta och hoppas att han skulle bli bättre och det blev han. Fortfarande lite trött men mycket bättre. Så på söndagen var det dags för kur. Jag startade först i laget och hade en mycket bättre känsla idag. Fortfarande var han lite trött men han var med mig hela tiden. Personbästa 70.2% blev resultatet. Skönt 🙂 Det är verkligen roligt att rida lag, alla står och hejar och det är så spännande! Efter mig var det dags för Natalie som red väldigt bra. Winnie var också trött i GP men såg mycket bättre ut idag! 68.8% och även det personbästa. Nästa på tur var Charlotte, som red ihop 70.8%. Sist ut var Sofie och Charming. Även hon satte personligt rekord och samlade ihop 73.25%. Roligt med tre personbästa.
Vi slutade femma i laget. Vann gjorde hemmanationen som toppat laget med Utopia och en nätt procent på 81.65 😉

Vi har även hunnit med att titta på lite hoppning. M har ”snackat” lite med John Whitaker och nästan alla andra deltagare på tävlingsplatsen. Lite shopping och en sen födelsedagspresent från F. 
Dålig mat och mycket godis.
Lite sömn och härligt sällskap.
37 grader varmt i kuren och ösregn morgonen efter.
Snart hemma….Borta bra men hemma bäst!
Lite bilder från mobilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s