Ett litet kort inlägg bara för att…

Jag lever, men tiden har inte funnits 😉 idag är det F:s födelsedag Hurra hurra hurra!!! För mig är det extremt viktigt med födelsedagar, nästa sjukligt skulle jag vilja påstå. Men så är det i alla fall, så i morse kilade jag upp vid halv sex snåret och fixade lite frukost, sen skakade jag liv i en mer död än levande F som inte riktigt delar min entusiasm ang födelsedagar. Lite frukost och sen mot jobbet. Fortsättning följer…

Igårinhandlades äntligen min ljusslinga från Happy lights 🙂 

En symbolisk present till F, en penna som jag inte kan tjuva med mig lika lätt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s