Skansen

En härlig dag på Skansen var vad vi hade idag. Vi har inte varit där med liten tidigare, men nu har han verkligen fått upp ögonen för det här med djur och vad passar bättre då än att besöka dem? Eftersom att han är lite besatt av apor så gjorde vi ett första stopp vid lemurerna och efter det var alla djuren apor. Tills en av getterna blev Ellie 😉 jaja roligt var det i alla fall och vi åkte lite flygplan och bilar och hade det väldigt mysig 🙂 På vägen hem sprang jag in på Svenskt Tenn och vad jag handlade där ska ni få sen senare (ska försöka mig på ett projekt som jag hoppas blir så bra som jag har tänkt mig).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s