Våra nya hyresgäster

Skämt åsido, men vi har ju ett litet stall på gården. Inget märkvärdigt men helt funktionellt. Nu har vi målat och fixat och byggt staket för glatta livet för att kunna ta emot våra kära gäster Leo och Carex. Det är nämligen planen att Carex ska få flytta hem till oss och bli en glad pensionär. Om han nu trivs. Han har i alla fall godkänt Leo. So far so good. För mig är Carex väldigt speciell, eller ja det är han nog för alla iofs 😉 men det skulle vara så härligt om han trivdes! Så håll tummarna! Här kommer några bilder på dem och stallet. 

2 kommentarer Lägg till

  1. Marie Kanestad skriver:

    För en sisådär 25 år sedan bodde min dåvarande häst i ”ert” stall, han trivdes ypperligt:).

    Gilla

  2. Mix och Max skriver:

    Vad roligt! Carex trivs nämligen ypperligt här också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s