En hel helg ledig

Oj oj oj en hel helg ledigt har vi haft tillsammans. Riktigt mysigt har det varit och vi har både hunnit med en massa fix och även lite nöje 🙂
Fredagen ägnades mest åt att mysa hemma och fixa fredagsgott. F fixade frites på Belgiskt vis och jag stod för resten. Biff och hemmagjord bea. 
Förberedde även kalljästa frukostfrallor som vi bara körde in i ugnen på lördagmorgonen. 
Lördagen gav vi oss av en tur in till Åhlens i stan och även en runda på Pub. Liten fick vinterskor och en söt flugsvampslampa.
Söndags frukost och sen fixade jag stallet när de andra mer traktorintresserade tömde containern (helgens höjdpunkt om man frågar M).
Dagen till ära så blev faktiskt liten av med lockarna….väldigt traumatiskt om ni frågar mig. Eftersom att jag såg en bil på en salong nere i centrum tänkte jag att perfekt, bara man är frisör kan det ju inte vara svårt att klippa M….hmmm jag hade i alla fall en del att tillägga vilket jag även gjorde. Hon tog toppa lite till en helt ny nivå och efter att jag lagt mig i en del så slutade det med att hon inte fick klippa något på huvudet och knappt runt öronen. När jag hade hämtat mig från chocken så konstaterade vi att han blev rätt söt och att det trots allt växer ut 😉 Och han var väldigt duktig och helt oberörd av sin nya look.
Här kommer lite bilder från mitt barnrumsfix som jag även pysslat med lite under helgen. 
En kvist och tunna gardiner blev bra istället för en garderobdörr.

Hyllan hyllis fick flytta in här istället. 

Loppisfyndad korg passar perfekt till alla gosedjuren.

Kanin loppisfynd. Tavlor Maileg och tavellist ikea.

Barnsäng Sebra. Vykort Granit.

Jag vet inte riktigt varför kameran bråkar så med mig, men ni får ursäkta de korniga bilderna. Nu tror jag att jag har fått tillbaka de rätta inställningarna. Min ”assistent” var i farten för ett tag sedan och jag har inte lyckats lösa gåtan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s