Nu rullar vi…

…hem igen. Efter en lång vecka i Flyinge så längtar vi lite hem. Idag hade vi ju lite oväntat en finalhäst i Malins Zpektakel vilket var en rolig bonus. Tyvärr var det en lite trött  men nervös Zpeck idag och vi fick några dumma dyra missar. Trots det fick han fin kritik och jag är väldigt nöjd med honom. Han har kämpat på bra och var väl kanske inte helt klar egentligen. Men hela veckan känns som en nyttig erfarenhet för honom och jag tycker verkligen att han är en fin häst!! 

Tyvärr blev vi tvungna att stryka våran ena tre åring så i den klassen hade vi bara med Hilfiger som gjorde en bra insats i det stora startfältet. Han gjorde sitt bästa och var väldigt duktig med den stora publiken. Dock lite spänd och därav inte helt framme. 
Conzil har hoppat väldigt fint trots ett gäng nedslag dag två så är vi väldigt nöjda med hans hoppning och att han blivit mycket lugnare. 
En stor eloge till Mika och Linnea som varit fantastiska med allt från hundar hästar och barn! 
Det har som vanligt varit fantastiskt att se alla fina hästar här nere och jag tycker verkligen att kvaliteten är otroligt hög på både hopp och dressyrsidan.
Nu är det Magi som ska få lite fokus för om en vecka är det dags för Helsingfors! 
Hemma väntar även söta Leo och Carex som levt loppan på Lövsta i en vecka. Och lite huspyssel ska vi allt kunna klämma in också 🙂 
Några bilder från Flyinge dock bara på lilla linslusen 😉
Leklinnea gör armband åt M.
På flyinge blev det även ett kärt återseende av M:s favorit.

M har pyntat sig själv som pris i Lövstasponsrade 5 års klassen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s