Jamie Oliver, ett geni?

Jag är så otroligt imponerad över Jamie Oliver. Vilken engagerad människa. Jag har ett helt gäng av hans kokböcker (kokboksmani) och när han släppte boken om att laga middag på en halvtimma så trodde jag att that was it, enklare än så blir det ju inte….men ack så fel jag hade. Helt plötsligt så släpper han middag på 15 min. Går det verkligen tänker man ju snabbt, men yes det gör det verkligen. Fantastiska recept och givetvis lite förberedelser men recepten ser så smaskiga ut att det inte skulle göra mig något om det tar lite längre tid.
En annan av hans måste ha böcker är Jamies Matrevolution. En riktig handbok i köket som passar alla från ren nybörjare till den lite mer kunniga.
Men det som verkligen inspirerar mig är hur engagerad han är att lära folk att laga mat.
Engagerade människor är det bästa jag vet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s