Mason Jars

Jag har ju som ni kanske märkt snöat in lite på juice och smoothies på sista tiden. Jag är ju som många känner till extremt mycket för effektivitet, och det tar ju sin lilla tid att iaf juica, (smoothies kan man ju inte påstå tar så lång tid) men själva diskningen tar ju sin tid. Då har jag nu upptäckt Mason Jars, och allt blev så mycket smidigare. De är nämligen helt täta och man kan förvara smoothie eller juice i upp till tre dagar i kylen utan att några nyttigheter går till spillo. Jag hittade mina på Americana inne i stan.
Superbra och väldigt snygga också. Givetvis kan man förvara vad som helst i dem.
Lägg till bildtext

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s