Herr Handyman

Två stycken fixar bilder bjuder jag på efter ett långt uppehåll. En trasig i phone har ställt till det för mig men nu är allt som det ska igen.
Detta nedan är en dröm som slagit in. Jag vet att jag kommer få jaga dammråttor resten av livet, men det är det värt! Och för den delen så kommer jag ju se dem nu också. Och jag råkar ju gilla vår dammsugare 🙂
Vita golv!! Mer info och slutresultat kommer! Knepet som gjorde det superenkelt och som till och med F undrade varför vi inte gjort tidigare.
Det andra fixar projektet var att fixa skafferiet under trappan som inte kändes superfräscht, men det gör det nu kan jag lova 🙂 världens bästa har varit i fixartagen de luxe och jag har mest delegerat och lagat mat. Men det blir så galet fint!!

Återkommer med det färdiga resultatet och ett litet M meets Santa aka Morbror Alex inlägg.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s