att ligga lite efter

Då var det över, 2013, som jag tycker gått i en rasande fart. Jag ligger lite efter här men tänkte ändå bjuda på lite nyårsbilder. Vi körde en härlig favorit i repris och i år så hade vi ju kock på plats i egenskap av mannen i familjen. Det bjöds på delikat mat. Förra året var ju dock något mer okomplicerad för barnen var inte lika ”alerta” 😉 det skulle inte sovas och det skulle bråkas och inte ätas men sen ändå ätas, så om det är mycket barn på bilderna, så var det just precis det det var 🙂
M höll igång hela kvällen och det var inte en tanke på att sova, lilla W ville inte följa brorsans exemplariska beteende som somnade direkt utan kom upp på lite nattamat. Men trevligt hade vi som alltid och god mat och en massa godis. Så sammanfattningsvis så avslutade vi 2013 på bästa sätt.

Slutet gott, allting gott!
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s