Smoothie Sunday

Jag är fast… Det är så gott och så enkelt!  Jag gjorde egen kokosmjölk och blandade med annanas och mango. En med kokosmjölk, banan, blåbär och vanilj. Och sen den gamla gröningen 😉 spenat, äppeljuice, banan, mango, linfröolja, bipollen och chlorella. Denna är M:s favvo.

Min kitchenaid har verkligen fått en nytändning och går för fulla muggar, bokstavligen. Jag tycker den är enklare än råsaftcentrifugen, enklare att diska framför allt. Snabbt gott och enkelt, precis som det ska vara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s