Att ha en händig man och snart ett poolhus..

När vi hade besök för några helger sedan så började vi prata om att sätta in fönster i poolhuset så att man skulle kunna sitta där. Det är nämligen solnedgång över fälten så kvällssolen är underbar där. Men vi trodde det skulle bli en kostsam historia. Men eftersom vi hade ett gäng gamla fönster och en altandörr ståendes, och en man med lite energi så helt plötsligt satt dörren och fönstrena i poolhuset och projektet var påbörjat! Och jag kan lova att det där kommer bli toppen när det är klart. Även om det kommer ta ett tag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s