Produktiv dag och nya latteskålar

Vilken härlig dag! Dagen började med att jag var och red tre hästar för att sedan åka hem och äta frukost nr 2 med familjen. Lyxfrukost med nybakade croisanter och stora skålar med latte. Ja det är även mitt shoppingtips, latteskålar på Lagerhaus för 49:-, känns precis som hos F:s mormor där frukostkaffet alltid serverades i skålar.

Efter det har vår dag rullat på, poolbad, stalltvätt, gräsklippning, packning, städning, poolbad igen, middag i kvällssol och nu gör vi något så ovanligt som kollar på fotboll, vi är dock inte helt eniga så det zappas mellan Dora och fotboll… Men det är Belgien som spelar därav intresset. 
I morgon rullar vi ner mot Falsterbo för lite tävlande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s