Sommarminnen

Mums vid poolen
Lagom förklädd selfie
Falsterbo och världens godaste bulle
Familjepromenad i skogen hemma
Grillkväll
Kompismys och ett femte hjul 😉
Rensa ogräs med min hjälpreda
Infused water
Just hanging
Nu börjar allt bli vardag igen och jag passar på att göra en tillbakablick på sommaren. Den har ju varit hur härlig som helst! Men jag kan inte låta bli att njuta lite av den svalare luften också.
Veckorna har rullat på och förskolan är i full gång. 
På jobbet har vi tvättat stallet och fixat så allt känns väldigt organiserat, men såklart alltid en massa mer saker man vill hinna fixa och tid som inte räcker till. Men ganska mycket har vi hunnit med.
En rolig liten happening var i veckan då Kentaur var ute och gjorde en liten fotografering. Inget jag är van vid men skoj var det. Roligt hur van man är vid vissa situationer och hur extremt nybörjare man är i andra. Jag förvarnade lite om att jag inte är super fotogenic, och jag har ännu inte sett resultatet, så det kan ju sluta hur som helst 😉
Nej nu ska jag göra något av denna dagen också. (Läs fixa klart sadelkammaren). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s