Vilken vecka

Nu har vi äntligen rullat in på svensk mark igen efter en minst sagt intensiv vecka i Belgien. Vi har varit där och städat ut Flos hus (eller vårt hus). Jobbigt både känslomässigt och fysiskt då det var enormt mycket saker. Men med jobb från tidig morgon till sen kväll så hann vi mer eller mindre klart. Bara förråden kvar.

M har varit en stjärna och på bra humör hela tiden. Eftersom att vi lämnat av en häst på vägen så har vi åkt lastbil och varje dag har M vaknat och sagt att han äääälskar lastbilen. Det är ju toppen 😉
Men nu är vi som sagt i Sverige och det känns väldigt skönt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s