En helt (o)vanlig jul….

Igår firade vi jul här i Floridalandet. Det infinner sig inte riktigt samma julkänsla som hemma, men vi körde ändå på hela julbaletten med strumpor på morgonen för barnen, jullunch dock tacos vid poolen, men höjdpunkten var ändå middagen hos A. Först en välkomstdrink med tilltugg och sedan en helt fantastisk middag. Men innan middagen så kom faktiskt i egen hög person tomten!!! På ett helt typiskt amerikanskt tomtevis. Gissa vem som inte alls var rädd för tomten…? Japp Max tvekade inte länge innan han började dela ut kramar till Santa himself 🙂
Sedan hann vi även med en till julklappsutdelning då vi alla fått mail från tomten redan hemma i Sverige att vi skulle ge en present till en utvald person. M var en stjärna och höll humöret högt hela kvällen. Somnade dock som en stock när huvudet mötte kudden. Han hann även med att konstatera att bäst under kvällen var tomten och Cajsa. Japp så kan det vara 😉

Lite dålig kvalitet men i alla fall ett smakprov….

Dagen efter, lite tröttare…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s