Ett litet tips

Två trötta små vovvar har somnat i soffan. Vi är klara med packningen för morgondagens resa ner till Flyinge och Bruksprovet. M sover och vi har en stund kvar innan det är dags för samma sak.
Jag har varit lite omotiverad att blogga men fick lite inspiration när jag träffade en vän som sa att hon går in varje dag men inget händer längre. Det var ju väldigt roligt att höra, för jag har ingen riktig aning om någon läser eller inte. Och det gör ju det hela roligare att veta att någon gör det 🙂 nu har vi även konstaterat att det är lätt att kommentera igen vilket var lite komplicerat ett tag.
Jag passar på att dela med mig av ett kuddtips. Om ni som jag tycker att det kan vara lite väl dyrt att köpa prydnadskuddar, men ändå vill fräscha upp soffan, rekommenderar jag att köpa billiga sovkuddar på ikea och sedan vanliga örngott. Dessa har jag fyndat på Hemtex, men HM home har även väldigt fina i linne. 
Hoppas ni har en härlig helg! 

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Toppen, fler budgettips tack!

    Gilla

  2. Mix och Max skriver:

    Fler tips kommer! Håll utkik!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s