Vårkänslor

När det är sol och man känner att den värmer lite, då finns det inget bättre ställe att vara på nästan. Jag tycker man får så mycket härlig energi. Jag vill städa, plantera och fixa. Men några snabba tips som också funkar är att köpa sig en bukett tulpaner och plocka några kvistar videung och blanda i en vas. Vårligt och härligt. 

Jag tjuvstartade även påsken lite med dessa fina kvistar. Jag vågar mig inte på björkris då F är allergisk. 

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Smart! Ska genast kopiera! 🙂 verkar som att jag är ensam om att kommentera… Kram Ida 🙂

    Gilla

  2. Mix och Max skriver:

    Jag gillar att du är flitig i alla fall! Hoppas allt är bra med er!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s