Våååårkänslor

Hade jag idag på eftermiddagen. Jag hade handlat en smarrig bullängd och föreslog att vi skulle fika ute på altanen, M blev så glad och vi fick alla sitta vid hans lilla utegrupp. Sedan fick vi ett ryck och började städa poolen. Kanske lite ivriga, men M tyckte att vi inte bara skulle städa utan han ville även bada. Trots kyla och gamla löv. Men där gick gränsen. Sedan blev det lite pyssel med hästarna, nachomiddag och hemmagjord glass med jordgubbar. Ett mycket bra fredagsmys! Imorgon är det earlybird och många fina hästar att rida. Life is good!

Sol sol sol!!!!
Vågar jag erkänna att bullen är slut…
Vi tror att Ellie också njuter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s