Bamsesvärld

Att vi skulle träffa Bamse och hans vänner idag tror jag ingen i Maximes närhet kan ha undgått. Så när vi vaknade upp till grå himmel och regn kändes det sådär, men efter en titt på klart.se och en överläggning med vårt resesällskap packade vi in oss i bilen med en väldigt excalterad son och åkte till Kolmården.

Väl framme mötte vi en lika entusiastisk Philip med kartan i högsta hand. De är så himla söta ihop. Det har ju känt varandra sedan de var nyfödda och leker så bra ihop. 
De var ju helt inställda på att träffa Bamse och hans vänner så när det sedan visade sig att det var en hel samling andra djur där fanns det ingen hejd på glädjen.
Vi hade packat med oss picnick och började med en åktur i Skalmans bilar, och efter det fikade vi och till allas glädje dök Bamse upp och man fick kramas. Vem vill inte krama Bamse??
Vi spenderade några timmar i parken och hann både med alla karuseller de hade. En sväng längre tog vi oss, åt en snabb lunch och sedan tillbaka till Bamse där vi som avslutning fick träffa alla vännerna och det rådde ingen hejd på kramarna. Efter det öppnade himlen sig och vi skyndade oss till bilen. 
Efter inte ens 3 minuter sov M djupt.
Det är så roligt att vi har kunnat hålla kontakten med Philip och hans familj. Vi är väldigt lika och har så skoj ihop. Så bi hoppas på fler framtida utflykter!
Nu söndagsmiddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s