Sommarlängtan

Som jag längtar till sommaren och allt mys i trädgården. Förra året skaffade vi luftvärmepump till poolen och jag tror att vi badade varje dag. I år var planen att fixa ett pooldäck och fixa om linern men vi hade inte riktigt tänkt till och när vi äntligen skulle ta tag i det så var de fullbokade till juli. Så det får bli ett höst projekt och vi får ha det som det är i år. Men det överlever vi nog 😉 jag hade ju dock i vanlig ordning målat upp en inre bild om hur fint det skulle bli. Jaja drömma vidare får jag göra! 

Här kommer en inspirationsbild som jag hittat på pinterest.  Och vi skulle faktiskt kunna börja med poolhuset. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s