Plankbord

Som många av er som känner mig vet så har jag en förmåga att snöa in på saker. För ett tag sedan blev jag helt besatt av att ha ett plankbord som matbord. Dock hade jag en bild i huvudet av det perfekta bordet och jag hittade inget som matchade den bilden.

Vi hade då ett vitt Norden från Ikea som jag iofs var nöjd med, men som sagt jag hade blivit besatt av tanken av plankbordet.
Efter en hel dels googlande så kom jag fram till att man ( läs Flo) hyffsat lätt kan bygga ett plankbord, så den idén såldes in och verkställdes. Dock var jag ju tvungen att hitta den exakt rätta betsen för att bordet skulle se gammalt ut. Men jag måste säga att jag är så nöjd över resultatet och ett soffbord står näst på tur. 
Det är så roligt att göra saker själv när resultatet blir bättre än man hoppas på . 

En kommentar Lägg till

  1. Emma skriver:

    Jag är också såld på plankbord. Vi har 150 år gamla plank liggande i garaget. De bara väntar på att få bli ett bord. (Eller två)Vad är det för stolar ni har? Supersnygga! Kram, kollegan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s