Plankbord In the making och for sale

Alla ni som gillar plankbord se hit. Eftersom jag själv är så otroligt nöjd med våra plankbord och de är precis så som jag vill ha dem. Unika och med charm. Så har jag övertalat mannen att tillverka några på beställning. Intresset verkar väldigt stort men jag flaggar även här så om intresse finns hör av er här.

2 kommentarer Lägg till

  1. Johanna skriver:

    Hej! Undrar om det fortfarande finns möjlighet att köpa ett plankbord? De är så himla fina ☺️

    Gilla

    1. Hej Johanna! Vad roligt att höra! Absolut är det möjligt. Du kan maila mig på darcourtcaroline@gmail.com. Vilket slags bord (matbord/soffbord). Kramar Carro

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s