Stay organized

Nu är vi i startgroparna för vår semester och allt är packat. Jag vill passa på att dela med mig av mitt bästa tips för handväskan.

En bag organizer. En liten insats med olika fack där det finns plats för allt som annars brukar ramla runt i väskan. Jag som brukar bli galen när jag inte hittar det jag vill ha när jag vill ha det älskar verkligen den.
Jag klickade hem min från fyndiq.se för en knapp hundring, och den har fått flytta  runt i mina olika väskor. Så nu ger vi oss snart iväg på varmare äventyr. Hoppas jag kan uppdatera lite, annars ses vi när jag är hemma igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s