Välkomna och Chokladsmoothie

IMG_7100

Jag satt igår och funderade lite på att jag ville göra något nytt. Jag har ju bloggat lite till och från, jag har ju en blogg på jobbet som är rent hästinriktad. Sedan har jag ju bloggat på mixochmax, men kände att jag tycker så mycket om att fota mat och framförallt alla härliga smoothies jag gör, så från att vara en livsstilsblogg så blev det mer och mer recept.

Jag älskar effektiva lösningar, att spara tid och hinna med mer. Så när jag läste om smoothies första gången så tänkte jag att det kan ju inte vara sant. Så praktiskt att kunna få i sig så mycket nyttigheter on the go. Inget mera hoppa över lunchen för att hinna med något extra. Och kunde så mycket nyttiga saker faktiskt vara gott? Men efter att provat några olika recept var jag hooked. Jag gör allt som oftast en stor sats smoothie på morgonen och tar med mig det jag inte dricker upp på morgonen till jobbet. Perfekt när man är sötsugen. Här bjuder jag på ett recept som verkligen kan ersätta eftermiddagsfikan.

 

Recept

1 Banan (skalad, fryst och skuren i bitar)

3 dl Mjölk (jag tog havremjölk men brukar ha mandelmjölk)

1 msk Raw kakao

1 msk Carobpulver

1 tsk Maca pulver

2st dadlar

Kör allt i mixern.

Jag toppade med bipollen, hampafrön och kakaonibs.

 

Enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s