Going Nuts for Nuts

IMG_7096

 

När jag var i Florida förra året så hittade jag så fantastiskt goda nötter på Fresh Market. Veronicas Health Crunch hette de. Jag shoppade på mig ett gäng påsar när jag åkte hem till Sverige och jag har saknat dem när de väl tog slut. Så i år när de andra åkte tillbaka till Florida så hade jag en önskan. Köp alla påsar de har och ta med hem. Men….de fanns inte att få tag på i år. Jag hade ju sparat påsen så sagt och gjort så kollade jag på ingredienserna och försökte göra likadant. Och Voila, det blev lika bra!!

Perfekt på yoghurt, fruktsallad, chiapudding, smoothie bowl, eller bara som de är.

 

IMG_7105

Recept

ugn 175 grader

Blanda valfri mängd

Valnötter

Mandlar

Pecannötter

Kokos

Pumpafrön

 

Rör ihop:

Kokosolja

Honung

En nypa salt. 

(Röran ska ha en tydlig smak av både sött och salt)

 

Häll över nötterna och blanda väl. Bred ut det på en plåt och ställ in i ugnen i ca 5 min.

Ta ut plåten och tillsätt en stor näve tranbär, och sen in i ugnen 5 min till.

Låt svalna och förvara sedan i burk med lock.

 

3 kommentarer Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s