Blåbärs och Acai Chia

IMG_7272

Här kommer ett kombinerat ”släng aldrig mat” tips och ett galet gott recept på chiapudding.

Jag gjorde en härliga blåbärs och Acai smoothie häromdagen. Egentligen med samma recept som till Blåbärsblissen men med 1 msk Acaipulver också. Det jag inte drack upp blandade jag i en skål med chiafrön. Ca 2 dl smoothie till 2 msk chiafrön beroende på vilken konsistens man vill ha.

Jag toppade med bipollen och mullbär, men där är det bara smaken som styr.

Ett annat bra tips är att frysa ner dem till glassar. Väldigt poppis i min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s