ChokoChia

IMG_7336

En supergod efterrätt eller snacks om man får lite godis cravings. Jag blandade 2 dl av den smaksatta hasselnötsmjölken och tillsatte en tsk kakao och 4msk chiafrön. Ibland kan man vilja söta lite till och då brukar jag använda mig av lönnsirap, men det är en smaksak. Lät det stå över natten men det funkar med kortare tid också. Som topping hade jag kokosflingor, gojibär och kakaonibs. 

Ett perfekt snacks att ta med sig till jobbet, träningen eller bara njuta efter maten.

Burkarna som jag använder mig av finns att köpa på vissa mataffärer, här, här eller liknande. Väldigt praktiska tycker jag och rätt säkra att packa ner i väskan.

 

IMG_7335 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s