Smoothie Bowl

IMG_7103

I somras var jag, Maxime och min mamma och plockade jordgubbar på sådan där självplock. Vi fyllde några skålar bara för vi var där lite på slutklämmen av säsongen och det var inte så mycket kvar. Men ändå tillräckligt för att vi skulle kunna frysa in och ha under vintern. Jag har använt dem nu till smoothies och vilken skillnad. Det smakar verkligen sommar. Så i år blir det nog flera vändor dit till jordgubbslandet.

Här har jag gjort en smoothie bowl med smak av jordgubb och nypon.

Recept

1 Stor näve jordgubbar

1 Avocado

1/2 näve mango

Äppeljuice till konsistensen blir som du önskar.

1 Msk nyponpulver

Mixa allt till konsistensen är krämig och servera i skål. Toppa med något du har hemma. Jag valde min tokgoda nötblandning och lite bipollen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s