Frukt är godis

IMG_6778 (1)

Jag gillar ju att förbereda saker så att det ska gå lätt när man väl har bråttom. Ett superbra men enkelt tips är att alltid ha färdigskuren frukt i kylskåpet. Jag har köpt glaslådor (finns på Ikea, Ica, Granit och en massa andra affärer)som jag fyller med tex ananas,melon, mango. Perfekt att ha som snack eller när man vill toppa chiapudding eller yoghurt.

Jag brukar även ha paprika och morötter i burkar som är enkelt att ta fram när man kommer hem efter förskolan. Perfekt till hungriga barn (och vuxna).

 

Nu åker jag på tävling i helgen och ska se om jag kan hålla er uppdaterade från lastbilen.

Kram Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s