Vad vill ni läsa?

IMG_0245

Jag och världens sötaste på tävlingarna i Hamburg.

Nu har jag ju delat med mig av recept och lite tips här ett tag på Smoothies and stuff, men jag tänkte att jag skulle fråga er vad ni vill läsa mer av?

Vill ni ha mer matiga recept, mer tips, mer personligt?

Först var det här tänkt att vara en ren matblogg, men jag har fått önskemål att göra den mer personlig och skriva mer om mig själv, shoppingtips, hästar,träning etc. Jag har ju en annan blogg mixochmax.blogspot.se, där jag nu inte skriver så mycket, men ett alternativ är ju att göra den här bloggen mer som den men fortfarande mest fokus på recept.

Tja som ni ser vill jag gärna möta era önskemål, men om ni orkar kom gärna med feedback.

Receptblogg eller mer livsstilsblogg?

En kommentar Lägg till

  1. Linnea skriver:

    Livsstil👍🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s