Basplagg

DSC02116

En somrigt randig modell. Och nej jag är inte gravid, bara orutinerad på att posera hihi

Tänkte att jag skulle tipsa om mitt absoluta favvoplagg. En loosefit tisha. Jag älskar att ha en löst åtsittande överdel till tighta jeans och ballerina. Ett typiskt Carro plagg på sommaren (ja året runt iofs bara ballerinorna som byts ut).

Dessa fyndade jag på HM på för 99:-  även en smutsrosa fick följa med hem. Eftersom jag är lite småklantig och gärna spiller på mig så passar det mig bra att hitta dessa lite mer prisvärda basplagg, så behöver jag inte få panik när (inte om) fläcken väl är ett faktum.

DSC02118

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s