Nya glas


På instagram tidigare idag sa jag att jag dkulle berätta på bloggen var mina nya dricksglas kom ifrån. Jag fyndade dem häromdagen på Ikea för endast femton kronor styck. Glasen har ett väldigt fint mönster och blev direkt nya favoriter. Nästa gång jag ska dit blir det påfyllning då jag bara köpte fyra stycken nu. 

Glasen är perfekt tjocklek och inte så ömtåliga vilket passar oss bra.

Vill man inte ha dem som dricksglas så passar de även som ljuslyktor tror jag, eller vas, förvaring tja det finns nog många användningsområden. 

Hoppas att ni haft en mysig kväll! Det var då kyligt att det var nästan lite höstkänsla tycker jag som slog till på levande ljus på soffbordet. 

Heja sommaren, vi längtar efter dig! 

Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s