En inte helt bra dag


Starten blev inställd pga trasig ryttare.

Hej på er,

Min dag idag började som de flesta andra av mina dagar med frukost hemma i lugn och ro. Sedan till jobbet med tävlingskläder packade då tävling med Erik stod på programmet. Men innan dess var det ridning av de andra som gällde. 

När jag och Tinne precis bytt häst så ringer de från stallet och en häst var lös och vi plockade in de andra från hagarna. Precis när jag släpper in den ena hästen i boxen så vänder den runt och jag får grimskaftet runt fingret. Och den drar till och fingret …går av. Jag förstod det direkt och definitivt när jag kollade på det. Hua, det pekade helt åt fel håll.. 

Så mot akuten och efter röntgen så konstaterade de att det var ett komplicerat brott och måste opereras. Men hävdade att jag måste vänta en vecka på op tid… Vaaaa??? Nej nej det går inte säger både Jossan och Jag i munnen på varandra. När jag tas in för att rätta till fingret tillfälligt hinner Jossan ringa alla sjukhus med handkirurgi i 08 området. Snacka om driftig. 


Titta vad vi hittade på sjukhuset. Lyxigt värre och vi syndade lite.

Tyvärr hade vi inte någon större framgång, men vi hade åtminstone nått ut till läkaren som nu hade kontaktat någon på SöS och jag fick tid där i morgon. Så nu håller jag alla tummar att beskedet blir positivt i morgon. Jag var extremt tydlig att jag måste rida SM..;) skämt åsido, jag är mest irriterad för att det känns så löjligt fånigt med ett finger… Det är ju givetvis på högerhanden, men jag har ju brutit den handleden tidigare och det var ju verkligen krångligt, så än så länge känns ju det här rätt oskyldigt.. Men jag vet hur ont skruvarna gjorde så jag förbereder mig lite på det.

Flo är ju alltid en klippa i sådana här situationer och kom och hämtade mig och vi åkte tillsammans till dagis. Max däremot var inte alls särskilt impad och frågade bara om det kom blod. När svaret var nej så var också spänningen över skadan som bortblåst. Så för alla som inte har en fyraåring. Skadans storlek avgörs om det finns blod eller inte.
Ja det här var min dag idag, i morgon är en ny dag och jag hoppas på positivt besked! 

Kram på er och om ni inte är så kräsmagade får ni kika på bilden nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s