Öppna hyllor och en arm i gips.

God kväll,

Här sitter jag nu med handen i gips… det var en liten överraskning när jag vaknade och såg att hela handen var gipsad. Passade inte helt in i min plan.

Men tack vare gulliga Johanna som agerat allt i allo idag och som även hämtat mig på sjukhuset och skjutsade mig till dagis för avslutning där och sen hem igen så lyckades vi få den här dagen att funka! Och tack till världens gulligaste kollegor som köpt en krya på dig påse. Ni är ju för härliga!

Inget ont som inte har något gott med sig, och att bli påmind om hur härliga och hjälpsamma människor jag har runt mig gör att det hela känns helt ok (och jag räknar kallt med att korta ner läkarens vilotid).

IMG_7252

 

Nu till ett litet inredningstips.

Vi har en avlång hall hemma som inte är helt enkel att inreda. Först hade vi en byrå där men den tog lite för mycket plats så vi bytte ut den mot öppna hyllor. Flos mamma samlade på prydnadshästar och de har fått tagit plats i hyllorna, där de delar plats med andra minnen. Längst ner ligger alla mina travar med magasin (många).

På en av hyllorna har jag satt en spot som lyser upp hyllorna och korgen som står där är perfekt att lägga småkrafs som ligger och skräpar men man inte vet var man ska lägga.

 

Nu hoppas jag på en god natts sömn.

Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s