Work out

pt

Hej på er,

Idag är det dags igen för en tur till SöS och operation av mitt finger. Håll alla tummar att det blir av idag!

Här kommer ett litet inlägg som handlar om träning. Jag är en väldigt aktiv person av naturen, har alltid många bollar i luften etc, men en sak som jag inte är toppen på är att hålla kontinuiteten i att träna mig själv.

Jag har absolut ambitionen men inte alltid motivationen. Men jag har den stora lyxen att få träna för pt genom jobbet, Något som jag är otroligt tacksam för!

Och vilken skillnad det är när man har en inbokad tid! Så oavsett om man har Pt eller inte så är det verkligen mitt tips. Planera in träningen som om det vore ett viktigt möte, inte bara som något som jag gör om jag hinner.

 

Här hittar ni fler övningar som är tre perfekta ryttarövningar för att stärka coremuskulaturen.

Det här var veckan innan jag bröt fingret…. känns lite far away just idag…Men så fort operationen är klar och smärtan ok så tänker jag träna allt jag kan för att hålla mig i form! SM är mitt mål!! Dock kan det bli tight… jag kanske är naivt optimistisk nu men hoppet och viljan finns!

Har ni frågor om kost och träning så får ni gärna höra av er! Jag kan nog svara på en hel del och annars tar jag bara hjälp av Linda som verkligen är expert på området!

Kram på er och ut och träna 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s