Fixa trädgården

 

God morgon på er,

Sitter med en kaffe och laddar för jobb. 

Letar även trädgårdsinspiration. Jag har som projekt att fixa i ordning  vår trädgård. Och jag tycker det är så svårt… Jag har så svårt att se det som en helhet hur jag ska få ihop allt. 

Jag har inte alls samma problem när det gäller att få till det inne, men ute ger jag liksom upp och tänker äh, nästa år… Köper några blommor varje försommar men mer händer liksom inte..

Jag har tänkt på det där med trädgårdsarkitekt, men då är jag rädd att jag inte får fram min känsla i det. Så är det säkert inte mer min egen farhåga.

Så sagt och gjort, jag tog mod till mig och mailade en av mina favorit bloggerskor (http://juliak.metromode.se/) som har en trädgård som jag verkligen tycker känns mysig och lite ”livet på landetaktig”.  Jag frågade om hon tog sig an sådana uppdrag och hon sa egentligen inte men om jag skickade bilder kunde hon kolla. Så gulligt så jag hoppas hon har någon bra idé!

Så tipset för dagen blir våga fråga, oavsett vad kan man ju bara få ett nej som värst. 
Ha en fin lördag, och om någon känner sig bra på trädgårdsområdet eller har förslag vart man kan vända sig, please ler me know! 

2 kommentarer Lägg till

  1. Linda Fang skriver:

    Trädgård är svåårt!!! Kolla in Helena på http://www.tradgardsmakaren.com Fantastiskt duktig designer som även har kurser där du själv med hennes hjälp planerar trädgården. Underbar miljö på hennes lilla personliga hästgård. Många av bilderna på hemsidan ger inte en rättvis bild av hennes känsla då många ”stelare” miljöer visas. Även Victoria skoglund på Zeta är en inspirationskälla, mycket fin blogg under lantlivs regi.

    Gilla

    1. Men tack vad bra med tips!! Ja det är verkligen svårt tycker jag… Speciellt att få en helhet. Men jag ska verkligen kolla upp dina tips! Ha en fin dag! Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s