Mors dag

Hejsan,

Hur mår ni? Har ni haft en fin mors dag? Här hemma har vi inte fokuserat så mycket på det utan vi har haft full rulle hela dagen. Mycket på att göra listan, och ett kalas inbokat också, så dagen rullat på.
För oss blir det hämtpizza ikväll. Lite lagom ansträngning känns skönt. I morgon ryker gipset och då hoppas jag att det blir lättare med både matlagning och mycket annat. Jag lever ju på hoppet att kunna rida SM till helgen.
Bjuder på en bild av mina favoritsmycken. Finaste örhängena från Maria Nilsdotter som alltid är på och samma sak med halsbandet från littleu som jag aldrig heller tar av mig. På halsbandet sitter ett M och ett F. Så har jag dem alltid med mig. Kände mig helt naken på sjukhuset när jag var tvungen att ta av mig dem.


Håll nu tummarna att allt ser bra ut på sjukhuset i morgon.
Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s