Green smoothie video och tips på blender.

IMG_0697

Hulkensmoothie it is.

Ja alltså jag blir så peppad över all positiv feedback jag får på mina recept och tips. Det är ju så skoj att kunna inspirera människor och verkligen när det kommer till hälsosamma vanor.

Jag har fått frågan flera gånger vilken blender jag använder, och jag använder mig av en Raw Pro X1500. Den har en tillräckligt stark motor för att lätt finfördela allt från spenat till fryst banan och allt annat också. Hittills har jag inte hittat några begränsningar. Jag har även bra erfarenhet av deras garanti och reklamationsavdelning där det varit väldigt snabba och hjälpsamma. Det viktiga är att man har tillräckligt stark motor på den blendern man väljer och kanske hellre betala lite mer än att gång på gång behöva byta ut den.

Jag gillar även min helt vanliga matberedare vilken fick rycka in när jag behövde. Matberedaren är även enklare att använda när man gör nötsmör.

Superenkelt tips för att diska en blender är att fylla i lite ljummet vatten och några droppar diskmedel och köra igång den ett tag. Sen är det bara att skölja ur den.

Men nu till mitt hemmasnickrade videoinlägg. Ni får ju ha i åtanke att jag håller kameran med min trasiga han och demonstrerar resten med vänster. Men ni ser i alla fall hur enkelt det är och framförallt hur snabb min blender är. Nu gjorde jag en lite mer rinnig smoothie men minska på vätskan för en krämigare variant.

Detta är en hulkensmoothie och receptet på den hittar ni här.

 

IMG_0700

Jag vände ryggen till och hmmm…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s