Hmm…. Spänningen är olidlig

Ja inte på trädgårdsplanerna men jag har ju varit och tagit av gipset och fått en skena. Först höll jag på att bryta ihop då jag insåg (eller ja de berättade) att det är stiftat så att jag inte kan böja på leden. Så då blev det nattsvart ett slag. Och jag tar ju inte ut dem förens 16/6… Men nu på tåget hem börjar jag fundera på en annan tygellösning och då känns det lite bättre. I alla fall för stunden. 

Det som gör att det känns så larvigt är att det varken har gjort ont eller varit någon dramatisk olycka, dock är det en spiralfraktur vilket enligt dem är komplicerat… 

Så fortsätt håll en tumme så lever jag vidare på mitt hopp. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s