Idag är en bra dag!


Det kommer gå att rida med skenan!! Det är inte optimalt såklart och verkligen inte bekvämt, men det är det värt!! Finmotoriken är dock rätt frånvarande så ja.. I’ll do my best! 


I alla fall väldigt påhejad av kollegor chefen och Flo så det känns ju bra! 


I övrigt byttes dagens pt timme ut mot massage vilket känns bra men låt er inte luras av att det var en mjuk och avkopplande massage… Jag nästan hyperventilerade emellanåt mesans Linda med lugn röst försökte intala mig att andas från magen. Jag har verkligen insett hur dålig jag är på att andas. Korta andetag högt uppe i bröstet och jag tycker det är väldigt svårt att andas djupt. Blir bara yr i huvudet och så helt plötsligt inser jag att jag andas korta andetag igen. Knepigt med något som är så självklart.

Hoppas ni alla hinner njuta lite i det underbara vädret!! Riktig sommarvärme är det ju och hoppas hoppas den stannar!! 
Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s