Hemma igen.

Nu är jag tillbaka hemma igen efter  SM tävlingarna på Strömsholm.

Jag är faktiskt så otroligt nöjd och glad. Först å främst att jag kunde rida med skena och allt. Och sedan är jag väldigt nöjd med hur han gick i küren. Jag tror vi fick till en av våra bättre kürer. Sedan tog Tinne brons på Ben vilket såklart var superkul! Och Johanna har presterat fantastiskt bra på Aga. 


Vädret har varit helt fantastiskt vilket hör hela arrangemanget ännu bättre. Så ett bra SM lägger vi bakom oss.

Det blev en lite kort uppdatering idag så lovar jag dyka upp i morgon igen. 

Ha en mysig kväll! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s