Middagstips för hela familjen

IMG_6635

Ett bra middagstips är dessa majsfritters med guacamole och sweetchili cremefraiche.

Jag vet inte hur ni har det men jag har så galet många kokböcker och älskar att läsa recept, men har ändå så svårt att komma på middagar att laga till hela familjen. Ibland har jag hur mycket förslag som helst, men ibland kan jag öppna och stänga kylskåpet flera gånger utan att bli så mycket klokare.

Framförallt skulle jag behöva goda och inte alltför onyttiga recept till barn som hela familjen kan tycka är gott. Jag älskar ju som sagt att läsa kokböcker och matbloggar och är titt som tätt inne på Green kitchen stories blogg, och jag var så laddad att Maxime också skulle äta allt från avokado till allt annat nyttigt, men icke sa nicke. Dock älskar han frukt och gröna smoothies så det har ju varit en räddning. Men han har inte blivit intresserad av att äta det vi äter som alla sa. Ja, så alla middagstips som ni har kan ni inte dela med er av de? Skriv i kommentarsfältet så blir jag så glad 🙂

Ja för middagstips det kan man inte få för mycket av tycker jag.

Idag åt vi Nachos mitt i veckan blev det lite fredagsmys mat, ja för det gillar jag verkligen att äta något smarrigt på helgen.

Nu dags att sova. Kram

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s