Shoppingtips från Zara

IMG_0668

Så sommarfräsch skjorta jag hittade på Zara va? Perfekt till det mesta om jag får säga. Shorts, jeans, vita byxkor, kjol…Ja till det mesta.

Prisvärd var den också, jag sprang in för att hitta byxor till Max i storlek 110 vilket var helt slut. Otroligt, jag tycker det alltid känns som att just det man letar efter är sålt. Men då hängde i alla fall skjortan där och ropade på mig och lockade med priset 199:-.

Jag gillar speciellt de små knutarna vid ärmsluten. Och ljusblå skjortor är ju något av de somrigaste som finns. Så det blir mitt lilla tips idag.

IMG_0669

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s